Головна » 2015 » Квітень » 8 » Руки.
12:06
Руки.

В другу чергу догляд за собою включає відхід за руками. Я пишу про це окремо, оскільки, на жаль, часто помічала таку річ - пересушену шкіру рук, обламані, брудні нігті у охайних в цілому жінок. Чи нігті з лаком, що облазив, причому досить яскравого кольору.

Якщо у вас немає часу потурбуватися про свій манікюр, або в силу роду діяльності і роботи ваші руки піддаються частій негативній дії, і лак просто не тримається, то може взагалі не варто яскраво фарбувати нігті? Ви могли б вибрати світлі кольори лаку, або взагалі прозору емаль - на ній не так помітні дефекти. А що стосується брудних нігтів - ну тут просто питання гігієни і уважності по відношенню до себе, і це одно з перших, що треба зробити, доглядаючи за собою. Виправити просто, та зате наскільки привабливіше ви будете.

А сухі руки? Адже шкіра на руках і шкіра на шиї - це те, що в першу чергу видає наш вік! Так, не сперечаюся - наші руки схильні до частої дії. Саме тому пропоную робити усю домашню роботу в рукавичках(миття посуду, прання, вологе прибирання), якщо є безпосередній контакт з водою, або виникає неприємна сухість, а ще краще регулярно змащувати руки кремом. У холодну погоду обов'язково надівати рукавички або рукавички, йдучи на вулицю. Доглядайте за собою і за руками, і ви здивуєтеся змінам, що відбуваються з вами.

Переглядів: 192 | Додав: =)) | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar