Головна » 2015 » Квітень » 08

В другу чергу догляд за собою включає відхід за руками. Я пишу про це окремо, оскільки, на жаль, часто помічала таку річ - пересушену шкіру рук, обламані, брудні нігті у охайних в цілому жінок. Чи нігті з лаком, що облазив, причому досить яскравого кольору.

Якщо у вас немає часу потурбуватися про свій манікюр, або в силу роду діяльності і роботи ваші руки піддаються частій негативній дії, і лак просто не тримається, то може взагалі не варто яскраво фарбувати нігті? Ви могли б вибрати світлі кольори лаку, або взагалі прозору емаль - на ній не так помітні дефекти. А що стосується брудних нігтів - ну тут просто питання гігієни і уважності по відношенню до себе, і це одно з перших, що треба зробити, доглядаючи за собою. Виправити просто, та зате наскільки привабливіше ви будете.

А сухі руки? Адже шкіра на руках і шкіра на шиї - це те, що в першу чергу видає наш в ... Читати далі »

Переглядів: 193 | Додав: =)) | Дата: 08.04.2015 | Коментарі (0)

В першу чергу догляд за собою включає догляд за волоссям. Як же часто я, до свого глибокого здивування, бачила дівчат і жінок самого різного віку, які, судячи з їх одягу, взуття, аксесуарів і макіяжу, прагнуть стежити за модою, бути стильними, але при цьому абсолютно не стежать за станом свого волосся. Створювалося повне враження, що про красу волосся ніхто і не думав, волосся давно не мите, абсолютно не розчесали, за принципом, "як прокинулася, так і вийшла", ну або, в крайньому випадку, зібрані в щось неакуратне.

Так дивно бачити нафарбовану, модно одягнену, але при цьому непричесану, або з брудним волоссям, дівчину(при цьому зовсім не в розпал вечірки в нічному клубі, а на навчанні, або на роботі).

Деякі відмовляються тим, що волосся нібито не можна мити часто. Я читала різні думки фахівців із цього приводу, і в цілому виведення таке, що волосся, по-перше ... Читати далі »

Переглядів: 208 | Додав: =)) | Дата: 08.04.2015 | Коментарі (0)

Як показують спостереження за різними жінками - ніякий дорогий, модний одяг, ніякий макіяж, ніякі коштовності не прикрасять вас і не зроблять привабливої, якщо при цьому загальний ваш вигляд буде недоглянутим і неопрятнымя

Начебто це повинно бути аксіомою, але, на жаль, так буває ох як не завжди. Деякі жінки просто заперечують будь-який догляд за собою, виправдовують себе недоліком часу, або засобів. Але деякі, схоже, просто не вважають потрібним про це замислюватися і доглядати за собою. А тим часом, як показують опитування чоловіків - чоловіки більше уваги звертають на наш аромат, м'якість і красу волосся, гладку шкіру, здоровий, відпочилий вид, на нашу доглянутість і охайність, ніж на щось інше. ... Читати далі »

Переглядів: 190 | Додав: =)) | Дата: 08.04.2015 | Коментарі (0)