Головна » 2015 » Квітень » 8 » Волосся.
12:03
Волосся.

В першу чергу догляд за собою включає догляд за волоссям. Як же часто я, до свого глибокого здивування, бачила дівчат і жінок самого різного віку, які, судячи з їх одягу, взуття, аксесуарів і макіяжу, прагнуть стежити за модою, бути стильними, але при цьому абсолютно не стежать за станом свого волосся. Створювалося повне враження, що про красу волосся ніхто і не думав, волосся давно не мите, абсолютно не розчесали, за принципом, "як прокинулася, так і вийшла", ну або, в крайньому випадку, зібрані в щось неакуратне.

Так дивно бачити нафарбовану, модно одягнену, але при цьому непричесану, або з брудним волоссям, дівчину(при цьому зовсім не в розпал вечірки в нічному клубі, а на навчанні, або на роботі).

Деякі відмовляються тим, що волосся нібито не можна мити часто. Я читала різні думки фахівців із цього приводу, і в цілому виведення таке, що волосся, по-перше, у усіх різних типів, тому сухе і жирне волосся брудниться з різною швидкістю. По-друге, потрібно мити голову так часто, як це необхідно, щоб волосся було чистим, легким і блискучим. І якщо вже ви доглядаєте за собою, то не забувайте і про стан волосся.

Думаю, у кожної з нас знайдеться хвилинка уранці і декілька хвилин впродовж дня, щоб просто причесати волосся(це, до речі, і масаж голови!). Якщо немає часу або уміння робити оригінальні зачіски, то можна хоч би зробити просту і акуратну стрижку! І хоч іноді дозволяйте собі похід в перукарню. Це і настрій піднімає, і майстри порадять вам, як доглядати за вашим типом волосся, можливо, зроблять стильну і красиву зачіску, а може ви захочете і зробите собі ламінування волосся.

У будь-якому випадку, похід в перукарню дозволить вам відпочити, розслабитися і відчути себе красивою!

Так само для краси волосся корисно робити різні маски і не обов'язково купувати дорогі.

Ф

Переглядів: 208 | Додав: =)) | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar